20 juli 2011

Någonting där ute

Min bror vet nog att det finns något där ute.
Det finns någonting där ute i vattenmassorna. Jag vet det och innerst inne vet du nog också det. Någonting som väntar, någonting som bidar sin tid. Någonting som en vacker dag kommer att vakna igen.
Havet har alltid kallat mig, kanske är det någonting som ligger i mitt blod. Jag läser lyckligt om delfiner och rapporter om späckhuggare i Östersjön. Jag läser mer om brugdar och plattfiskar och ålar. Jag drömmer om vatten de där sällsynta nätterna när drömmarna inte är av ondo.
Vill du se till att det kommer att finnas kvar någonting där ute även i framtiden? Kika in på projektet "Rädda Östersjön" och fyll i dina Östersjö-löften. Du får en gratis liten vimpel-pin, du hjälper en god sak och det tar dig bara några minuter.

1 kommentar:

  1. Jag tycker om havet, alla spännande djuphavsfiskar och skumma varelser och det är riktigt härligt att sitta vid en brygga och vifta med fötterna eller att vada omkring och gräva upp hjärtmusslor för att sedan lägga tillbaka dem. Däremot så tycker jag definitivt inte om att bo vid ett hav, det skär sig lite intressant faktiskt...

    Hmm... Jag tror faktiskt inte att jag kan avlägga tre löften och hålla dem. :/ Jag köper visserligen knappt aldrig kött men jag skulle ha väldigt svårt att komma ihåg att faktiskt köpa rätt sort när det väl är dags. Jag väljer nog att göra som jag har gjort innan men det är nästan som löftena så jag är inte så usel. =)

    SvaraRadera