Kultisten

Vem är då Kultisten? Kultisten härstammar från Merkurius och tog först formen av ett marsvin i skinnrock då hon anlände till den här planeten. På senare tid har hon dock blivit allt skickligare på att härma mänskliga varelser.

Kultisten bor i ett bekvämt torn som överblickar delar av de södra utmarkerna av vårt avlånga land. Stundtals kan man där möta några av hennes underhuggare i form av horribla laserkatter. Hon bor även med en stor yeti och har sin bror bergstrollet boende ungefär femtio stenkast bort. Bokstavligt talat. Om man är rätt bra på att slänga sten det vill säga.
I tornet finns även en liten, liten goblin kallad Lä som en vacker dag kommer att frammana en finfin gudom från havets botten, det är nämligen viktigt även för spädgobliner att ha en framtidsplan.

Kultistens naturliga fiende är lövblåsaren. Det krävs enormt mycket ansträngning och offrande av viljepoäng för att inte anfalla lövblåsare direkt, brukar Kultisten påstå.

Kultisten äger också hela världen och behöver således inte ta över den. Hon har redan tröttnat på den och låter andra göra vad helst de vill med den.

1 kommentar: