2 jan. 2010

Bakischic

Låt mig ta er med på en modevisning - en visning från Lägenheten här i Kalmar som utspelade sig under gårdagen. Temat är givetvis det som nu blivit en stil som är djupt grundad här i kretsen -
Bakischic

Först ut har vi Einar som vid första anblicken kan tyckas se ut nästan som vanligt i jeans och t-tröja, men med några detaljer framlyfts stilen och blir nästan ikoniserande för just bakischic. Han bär nämligen samma kläder som han bar under festen kvällen före och tröjan ironiserar över nördars oförmåga att supa till med ett klassiskt motiv av en drake i färger som sticker i ögonen. Som extra detalj är han barfota och har lagt sig till med lätt rödsprängda ögon.

Som andre man ut på podiet är August. Nu med stilmässigt rufsigt, långt hår och skäggstubb. Han rör sig långsamt och plågad med en min av slackerness. På sig bär han ett par trendmedvetna mjukisbyxor i svart med fickor på sidorna och en t-tröja med bandtryck som är några nummer för stor. Även han är barfota och har lagt sig till med något rödsprängda ögon och kisande blick.

Sist ut har vi Yvonne som denna dag slagit på ordentligt. På sig bär hon en illröd, för stor t-tröja med UFO-tryck, elegant slitna, randiga leggings i svart och vitt med tydligt markerade knän och en svart, halvtrasig kjol med resår i midjan med eventuell bakisfrossa i åtanke. Hon har även hon rufsigt hår, sminkrester från dagen före och omaka raggsockor som hasat ned lite lagom mot vristen till.

Det var allt från årets första modevisning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar