18 feb. 2013

Kultistmode

Nu när isen lossar och våren närmar sig är det hög tid att ta fram sina gamla kultistpaltor ur garderoben. Ofta finner man då att de blivit slitna och malätna under vinterhalvåret och det är dags att skaffa en helt ny outfit inför frammanandet av vår käre gudom. Således har jag tagit mig friheten att rota rätt på en komplett stil med accessoarer och allt. Var så goda!


Först ut är det viktigaste basplagget i en kultists garderob, nämligen själva kåpan. Har man bara en kåpa så har man egentligen allt man behöver i klädesväg. Det är ju ganska ofint att ha kläder på sig under kåpan, inte sant? Därmed kan man också lägga ned lite extra kräm på en extravagant och snygg kåpa. Här har jag valt en med mönster och ganska mycket vidd som längd för att den skall kunna fladdra sådär snyggt i havsstormarna. Det finns givetvis även en huva för de regnigare ritualnätterna.
Den här modellen finns i svart, lila, blått och grönt. Själv föredrar jag nog svart eller med en ton av lila, men det är en ren smaksak.

Eftersom vi kultister är lite blyga av oss så tycker vi om att ha masker på oss när vi genomför våra ritualer. Den här masken är gjord i läder och därmed ganska tålig i väder och vind, samt att dess tentakler ger mysiga associationer till vår härskare i djupet. Med den här kan ingen ta miste om var din hängivenhet riktas.

I och med att man inte har så mycket kläder så har man möjlighet att använda en massa accessoarer utan att det kommer att se för konstigt eller pråligt ut. Här ovan är en favorit bland hängsmycken för egen del.I öronen kan man matcha och mixa med ett antal snygga tentakler i silver.


Samma sak gäller med ringar. Välj gärna sådana som är lite för små så att man får den där härligt levande känslan av att bli klämd till döds.

Visst vore det sjukt pinsamt om du glömde att ta med dig en offerdolk? Jag har sett det hända och det är inte vackert. Man blir en social paria för evigheter framöver - om man överlever det vill säga.


Och sist men inte minst så måste man ju ha något snyggt och bekvämt på sig när man skall ta det lugnt och chilla efter ritualen. Det kan ju vara skönt att komma ur den där våta och blodiga kåpan och få på sig något torrt och varmt. Dessutom så kommer en kall öl att sitta finemang!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar