12 dec. 2010

Rollspelsbutik

Tänk dig en rollspelsbutik med ytterligare nördigheter. Vad skulle finnas där, vad skulle inte finnas där? Beskriv din drömbutik och ditt skräckscenario och posta som kommentar, är du rar!

4 kommentarer:

  1. Jag har läst din blogg ett tag nu, Yvonne. Senaste inlägget på min blogg handlar om att spara dåliga idéer.

    Kan jag föreslå ett avtal? Om du bidrar med en idé du haft men sedan tyckt den är dålig så kommer jag att beskriva min rollspelsbutik... i detalj.

    SvaraRadera
  2. Då jag är rätt borttappad på rollspelsfronten så tänker jag bidraga med något jag kan mer - Godis! =D

    http://www.maxfps.se/product_list.aspx?action=search&searchvalue=nintendogodis

    SvaraRadera
  3. Jag vet redan vad jag INTE vill se där men jag tror nog att du och jag är på samma nivå där. :)

    Inget djävla japanofilskit, massor med plats för H.P.L.H.S:s prylar.. massor med b-filmskräckisar... MERCHANDISE! *härmar från Spaceballs*

    SvaraRadera
  4. Tänkte att jag hade minst 24 timmar på mig(Det var natt ergo jag behövde lägga mig!) men jag håller min del som lovat:

    Yttre är viktigt och bör ha en känsla för humor. Jag gick förbi Games Workshop i Göteborg i andra änden av året. De hade tagit en kaosstjärna från Warhammer och gjort den till en snöflinga. Jag skrattade, annat kunde jag inte.

    Trevlig personal är ett plus även om butiken inte kan bestämma över det så mycket, men det är ett plus som sagt.

    Sen när man väl kommit igång, så ska det kännas som pokerkväll(Penny Arcade kan en del om den känslan). På vilken sorts spel så svarar jag helt enkelt "alla", till och med de japanofila, förutsatt att man är öppen för alla tolkningar och kan kritisera dem. Självklart är rollspel inte allt, det skulle man tröttna på efter ett tag. Det ska även finnas böcker, för att expandera universat. *pekar mot Horus Heresy*, som börjar med en mördad ambassadör och marinsoldater som kämpar genom ett palats för att hämnas.

    SvaraRadera