15 dec. 2012

Svar på frågestund!

Hurra! Jag fick in tre frågor från Johanna Rose och slipper därmed sitta och hitta på egna frågor den här gången! Nu kör vi.

Fråga: Varför finner många en sådan avsky över att vara selektiv? Tex, "Du är gravid, barnet har en missbildning och du kan fortfarande göra abort". VARFÖR bestämmer sig så många för att behålla det barnet?
Själv är jag helt med på att sätta ut det i skogen som förr. Varför anses det så hemskt att göra abort för den sakens skull? Handlar det bara om etik och religion, eller är det något annat påfund?
Svar: Det handlar mest om att folk är dumma i huvudena, som vanligt. Cthulhu kommer att fixa biffen, det är bara att vänta!

Fråga: Varför glittrar inte riktigt stjärnstoft? Hur underbart hade det inte varit att ha någonting som ser ut att vara sand, men som glittrar i månljus. Men vad jag har hört så förstörs den illusionen ganska kvickt. Varför?
Svar: Klart det glittrar på riktigt, problemet är bara att de flesta lever i dåliga fantasivärldar och ser inte den riktiga världen. Stackarna. =(

Fråga: Hur kommer det sig att de flesta av hankön (inte alla) har svårt att slita sig från logiken i saker och ting? Min upplevelse är att vi kvinnfolk oftast har lättare för att drömma oss bort till en annan värld, eller att acceptera att saker och ting bara som de är i en serie eller liknande, medans hanarna sitter och beklagar sig över att det som visas i rutan inte stämmer. Är det fel på dem? Eller känner de bara att de måste visa att de faktiskt vet mer än de i serien?
Svar: Du har hittat fel hanar. Man får slå dem tills de blir lite roligare.

1 kommentar: