29 nov. 2008

What's he bulding in there?

What's he building in there?
What the hell is he building
In there?

Ichabods granne i lägenheten bredvid är galen. Normala grannar borrar upp en jävla bokhylla när de flyttar in och sedan är det bra med det. Den här grannen borrar jämt. I tid och otid. Med långa och korta intervaller. Fullkomligt utan en röd tråd. Jag har börjat fundera på hur lägenheten ser ut nu. Är det hål i alla väggar, möbler, golv och tak? Ja, förmodligen.

Varför? Ingen vet. Det finns helt enkelt ingen rimlig förklaring till detta förbannande, jävla, otroligt enerverande, helvetes borrande.

What's he building in there?
What the hell is he building
In there?

2 kommentarer:

  1. ...granne med tvivelaktiga vanor? Jag hörde en gång om en kille som varit vaken för länge, han trodde att någon höll på att montera mikrofoner i hans väggar så han gick omkring i sin lägenhet en hel natt med en stor hammare och ett okänt antal 12"-spik... Sen lyssnade han noga med örat mot väggen, och när han hörde hur dom placerade en ny mikrofon drog han in en spik där, och sen gick han vidare & lyssnade efter nästa... :) Stackars grannar?

    SvaraRadera
  2. Jo han är helt tokig. Han är med i pingstkyrkan, och brukar stå i fönstret och stirra på folk ner på gatan, halvt gömd bakom gardinen. Eller så står han nere på gatan med sin rullator och stirrar på folk. "Hej!" ropar han efter folk. Han är ganska trevlig, fast på ett sånt där galet sätt. Han har slutat borra på nätterna nu, men han brukar sitta och fila på nånting, som en rasp.

    SvaraRadera