23 juli 2007

Kan inte sova

Åter igen kan jag inte sova. Det är extra underligt eftersom jag somnade sött innan Oscar ens tänkt tanken, sedan väckte han mig och efter det var det kört. Gissa vem som ligger och sover djupt och mysigt i sängen bakom mig? Javisst, självklart. Själv sitter jag här.

Tänker på Sjuhäradsfestivalen hela tiden. Kallsvettas. Har skrivit hela manus nu under kvällen. Har raderat hälften och inte kommit på vad jag skall skriva i stället. Har bestämt mig för att inte ha något manus, för att bara ha ett manus och för att i stället för att faktiskt göra ett framträdande be Alv att hoppa upp på scenen och steppa i stället. Hon kan inte steppa, så det borde nog bli kul.

Eller också får jag ta mig i kragen, skriva ut allt vettigt material, stoppa ned det i en väska och ta med det till landet. Där ute brukar jag kunna rensa tankarna bättre än i den här ytterst belamrade lägenheten.

I morgon skall jag instruera Oscar om vad som händer när man väcker någon med sömnproblem som lyckats somna som omväxling.

Nu tänkte jag spela Worms tills ögonen börjar blöda. Det är också bra.

1 kommentar:

  1. Det kommer ordna sig.. Skriv ut några berättelser och låser det sig kan du ju alltid sitta och läsa upp dem? Samt att jag kan slänga in ett nummer av ballongdansen. ;)

    SvaraRadera